Skip to content
Argeș Știri locale

Argeş: Ameninţări online cu arme. Zeci de proiectile, două săbii, o puşcă şi un pistol au fost găsite în timpul percheziţiilor ce au urmat postării live

IPJ Argeş

80 de proiectile metalice, două săbii, o puşcă cu aer comprimat şi un pistol de tip airsoft au fost găsite, joi dimineaţă, la locuinţele a doi indivizi din Argeş care aseară au făcut ameniţări online.

Miercuri, poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Argeş s-au sesizat, din oficiu, în urma apariţiei în mediul online a unui videoclip, filmat în timp real şi încărcat pe o platformă de socializare, în care mai multe persoane proferau ameninţări şi manipulau diverse arme. Joi dimineaţă, poliţiştii, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti, au efectuat două percheziţii domiciliare, în localitatea Bârla, la locuinţele  a doi barbaţi, de 40, respectiv 22 de ani. „În urma percheziţiilor, au fost identificate şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, o armă neletală cu aer comprimat, supusă autorizării, 80 de proiectile metalice, 2 săbii şi un pistol de tip airsoft”, precizează IPJ Argeş. O persoană a fost condusă la sediul poliţiei pentru audieri.

În continuare, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi ameninţare, urmând ca după administrarea probatoriului să fie luate măsurile legale care se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *