Skip to content
Siguranța cetățeanului

Amenzi de 20.000 de lei pentru 20 de persoane care au petrecut în stradă într-o comună din judeţul Galaţi

Zeci de persoane din localitatea Munteni, judeţul Galaţi au fost amendate după ce sâmbătă noapte au incendiat mai multe cauciuri în stradă şi au petrecut în jurul focului, transmiţând live pe Facebook. Poliţiştii continuă cercetările pentru depistarea tuturor celor care au participat la această adunare.

Oamenii legii din Galaţi s-au autosesizat după apariţia pe internet a mai multor imagini, transmise live, în jurul orei 22.15, din care reieşea faptul că mai multe persoane încalcă dispoziţiile legale impuse de starea de urgenţă, în comuna Munteni, din judetul Galati.

Ajunşi în localitate, poliţiştii au constatat că, în mijlocul unei străzi, în jurul unor cauciucuri ce ardeau cu flacără deschisă, se afla un grup de persoane care se manifestau zgomotos şi care, la vederea echipajelor de poliţie, au fugit în curţile locuinţelor.

În urma vizionării imaginilor şi a investigaţiilor efectuate, au fost identificate 20 dintre persoanele care au participat la această adunare, fiind sancţionate contravenţional pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare nr. 3/2020, fiecare cu amendă în valoare de 20 000 de lei.

Incendiul a fost stins de un echipaj de pompieri solicitat la faţa locului, nefiind înregistrate pagube materiale, iar poliţiştii continuă verificările pentru identificarea şi sancţionarea tuturor celor care au participat la această adunare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *