Skip to content
Coronavirus

Amenzi în valoare de peste 580.000 de lei, aplicate pentru nerespectarea restricţiilor de circulaţie

facebook/politiarutiera.ro banatulazi.ro

În acest weekend, poliţiştii au aplicat 235 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 562.000 de lei, persoanelor care nu au respectat prevederile privind restricţionarea circulaţiei, scrie adevarul.ro.

Peste 200 de poliţişti au acţionat, la nivelul judeţului Călăraşi, pentru aplicarea măsurilor stabilite prin ordonanţele militare adoptate, precum şi pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Au fost organizate 2 acţiuni şi s-a intervenit la 166 de evenimente, dintre care 149 au fost sesizate prin 112. Ca urmare a activităţilor desfăşurate, poliţiştii au constatat 25 de infracţiuni, 2 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 4 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat  316 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 581.000 lei, dintre acestea 235 de sancţiuni au fost aplicate persoanelor care nu au respectat prevederile privind restricţionarea circulaţiei.

De asemenea, au fost efectuate 3.138 de verificări la persoanele aflate în izolare sau carantină. Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru creşterea siguranţei în trafic, fiind constatate 2 infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice şi au fost reţinute 6 permise de conducere. În misiunile lor, poliţiştii au fost sprijiniţi de jandarmi şi poliţişti locali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *