Americanii sunt furioși că românca Ana Maria Bărbosu a luat bronzul la gimnastică, la JO

Sursa foto: Inquam Photos/George Calin

Jurnalistul american Bill Plaschke se declară extrem de nemulțumit, într-un editorial publicat în L.A. Times, de decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) de acordare a medaliei de bronz româncei Ana Maria Bărbosu.

În textul care se numește ”Păstrează-ți medalia! Olimpica Jordan Chiles ar trebui să trântească ușa în fața Comitetului Olimpic”, jurnalistul american folosește cuvinte dure și chiar îi înjură pe reprezentanții jocurilor olimpice.

Problema este complicată, dar mesajul ar trebui să fie simplu: atunci când zeii olimpici corupți vor apărea la ușa lui Jordan Chiles, cerându-i medalia de bronz la sol, gimnasta de la UCLA ar trebui să le spună trei cuvinte.

Du-te dracului

Este medalia ei, a câștigat-o corect, a câștigat-o definitiv, nu are ce căuta în această controversă, nu are ce căuta în România, are ce căuta într-un singur loc, acum și pentru totdeauna. Înfășurată în jurul gâtului ei.

Comitetul Internațional Olimpic vrea să-i ia medalia și să i-o dea Anei Bărbosu, dar dacă gimnasta româncă ar avea simțul fair-play-ului, nu ar trebui să o accepte.” – susține Bill Plaschke în editorialul din L.A. Times.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: