Skip to content
Politică Sport

Americanii, uimiți că Simona Halep face furori și în afaceri, nu doar în tenis

wtatennis.com

Simona Halep dovedește treptat că nu este prolifică doar în tenis, fiind numărul 1 mondial, ci chiar începe să fie apreciată pentru capacitățile sale antreprenoriale.

Tennisworldusa.org vorbeşte despre investiţiile făcute în ultima perioadă de marea noastră campioană, astfel arătând că știe să folosească banii într-un mod eficient, informează digi24.ro.

Cu aproximativ 27 de milioane de dolari câştigaţi din tenis, Halep e a 7-a cea mai de succes jucătoare din toate timpurile din punct de vedere al banilor obţinuţi din sportul alb.

Fără îndoială, cu banii obţinuţi, Simo ar avea viitorul asigurat pentru multe generaţii, însă tatăl său, Stere, şi fratele Simonei, Nicu, au găsit modalităţi excelente de a investi.

Iniţiativele Simonei au ajuns în atenţia tennisworldusa.org, care vorbeşte despre flerul avut în imobiliare. Simona a plătit 2 milioane de euro pentru un hotel în Braşov şi construieşte un altul la Mamaia. Concluzia? Nici nu putea cum să fie altfel, pentru că Halep „a învăţat cum să îşi dezvolte afacerile cu ajutorul milionarului Ion Ţiriac, un apropiat al său care deţine, printre altele, şi turneul de la Madrid”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *