Skip to content
Bistrița-Năsăud Știri locale

Amețit și incoerent, primarul din Sângeorz-Băi anunță pe Facebook că a plătit un avion să dea cu substanțe ”care salvează omenirea” – VIDEO

Facebook/Traian Ogagau

Traian Ogâgău, primarul din Sângeorz-Băi, a postat pe Facebook un video în care anunță că a plătit un avion care să dea cu substanțe împotriva coronavirusului peste oraș. După ce clipul video s-a viralizat, fiind preluat de mai mulți internauți care au sugerat că edilul ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice, Ogâgău a revenit cu o altă postare, în care susține că totul a fost o glumă.

”COMUNICAT!

Dragii mei sângeorzeni.
Acest filmuleț este o parodie, o glumă și trebuie tratată ca atare. Nu știu cu tunul cum e, dar eu NU AM PLĂTIT NICI UN AVION, nu s-a dat cu nici o substanță, STAȚI LINIȘTIȚI, soluția o are Dumnezeu.
Vă rog respectați măsurile de igienă, distanțarea socială și toate deciziile în vigoare.

Încă puțină răbdare vă rog!
Doamne ajută!”, a scris Traian Ogâgău, pe Facebook.

COMUNICAT!Dragii mei sângeorzeni.Acest filmuleț este o parodie, o glumă și trebuie tratată ca atare. Nu știu cu tunul cum e, dar eu NU AM PLĂTIT NICI UN AVION, nu s-a dat cu nici o substanță, STAȚI LINIȘTIȚI, soluția o are Dumnezeu.Vă rog respectați măsurile de igienă, distanțarea socială și toate deciziile în vigoare.Încă puțină răbdare vă rog! Doamne ajută!

Publicată de Traian Ogâgău pe Sâmbătă, 25 aprilie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *