Skip to content
Politică

Cât timp a mai rămas până ce Băsescu va face dezvăluirea privind prezidențiabilul ofițer acoperit

În urmă cu două săptămâni, șeful statului lansa opiniei publice o informație halucinantă privind faptul că unul dintre prezidențiabili a fost sau este ofițer acoperit. După câteva zile, Băsescu a completat că respectivul ofițer acoperit a activat în structurile de informații după 1990.

 „În această campanie le voi spune pe toate la toţi că eu nu candidez. Pe unii dintre ei îi voi dezbrăca public, sunt candidaţi deja anunţaţi, care au lucruri ascunse în CV-ul lor, sunt lucruri pe care le tăinuiesc. Cetăţenii trebuie să ştie despre orice candidat tot ce e important, nu vorbesc de relaţia din familie, relaţiile private, dar când ai aparţinut de anumite instituţii şi nu îţi treci în CV şi vrei să devii preşedintele României, acest lucru nu ai voie să îl faci.(…) Încă mai cred că candidaţii au timp ca înainte de a-şi depune candidatura să spună public…, să-şi completeze CV-ul, dacă au fost cumva ofiţeri acoperiţi sau nu”, preciza amenințător Președintele României, Traian Băsescu, în cadrul emisiunii moderate de Robert Turcescu la b1 din data de 9 septembrie.

Perioada pentru depunerea candidaturii la prezidențialele din această toamnă se încheie astăzi, ceea ce înseamnă că deadline-ul impus de Traian Băsescu expiră în câteva ore.

Dacă șeful statului nu retractează nimic din ceea ce a promis, foarte probabil, în cadrul unei conferințe de presă, vom afla numele prezidențiabilului ofițer sub acoperire. Băsescu a promis că va face acest lucru într-o conferință de presă la Cotroceni, astfel încât toată mass- media să aibă acces la o astfel de informație.

Rămâne de văzut cine este cel vizat de anunțul lui Băsescu și cum va acționa cel care ar urma să fie deconspirat în campania electorală. În contextul amenințărilor lui Băsescu, corelate cu gestul lui Robert Turcescu de a-și dezvălui rolul de ofițer sub acoperire determină ca un astfel de subiect va fi principala tema din cadrul acestei campanii prezidențiale.

Până în prezent, la BEC, și-au depus candidaturile Victor Ponta, Klaus Iohannis, Călin Popescu Tăriceanu, Monica Macovei, Elena Udrea, Kelemen Hunor, Dan Diaconescu, Teodor Meleșcanu și William Brânză.

1 comentariu la “Cât timp a mai rămas până ce Băsescu va face dezvăluirea privind prezidențiabilul ofițer acoperit

  1. Evident ca o sa zica de Victor Ponta. Daca o face si Ponta n-a fost acoperit=proces de calomnie si plateste o gramada de bani. Daca o face si Ponta a fost=basescu merge la brutarie, ca n-are voie sa dea din casa 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *