Ana Birchall, despre Geoană: M-a făcut să mă cutremur. Vorbim despre furt și obrăznicie

Sursa foto: Facebook Ana Birchall

Ana Birchall, Fosta ministră a Justiției și actuală candidată independentă la alegerile prezidențiale, îl acuză printr-o postare pe Mircea Geoană de impostură și de faptul că își faptul că își face campanie electorală din postura de secretar adjunct al NATO. 

„M-a făcut să mă cutremur faptul că Mircea Geoană a ”dedicat” mandatul său la NATO tinerelor și tinerilor, trufaș cocoțându-se pe piedestalul modelelor în viață.
 Ce se presupune că ar trebui să învețe o tânără sau un tânăr din ”modelul Geoană”? Că e inspirațională de-a dreptul impostura de a defila cu funcția de secretar general adjunct al NATO în piept un an și jumătate făcându-ți campanie electorală mascată?
 Să ai apariții publice în care să discuți despre politica internă a României cât timp ești SG adjunct al NATO?”, afirmă Ana Birchall.
Aceasta îl mai acuză și de furt, făcând referire la titlul cărții sale „Bătălia pentru viitorul României”, după cartea lui Adrian Năstase ,”Bătălia pentru viitor”, apărută în anul 2000.
 Aș zice că acțiunile dlui Geoană pot fi calificate din perspectivă morală drept furt și obrăznicie. Și n-ar fi singurul său furt, cel mai recent exemplu fiind titlul cărții sale – ”Bătălia pentru viitorul României”- furat de la Adrian Năstase care are o apariție numită ”Bătălia pentru viitor”, apărută în anul 2000. Singurul lucru pe care îl găsesc tolerabil e să ”furi meserie”, prin asta înțelegând să observi și să te autoinstruiești într-un domeniu pe care nu îl stăpânești. Evident neaplicabil domnului Geoană care a rămas exact așa cum l-a numit Iliescu! Iar Iliescu a fost blând în exprimare!
 Rog share, să demascăm impostura și tupeul acestui personaj de carton care cu un misecuvenism patologic crede că, prin minciună și cu cinism, mai poate păcăli românii, în special tinerii!”, încheie fosta ministră a Justiției.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: