Skip to content
București Știri locale

Ana Birchall pune tunurile pe Clotilde Armand, care menține contractul dintre primăria Sectorului 1 și firma rusească Lukoil

Inquam Photos / Raul Stef

Fostul ministru al Justitiei, Ana Birchall, reclamă faptul că primarul Sectorului 1 sfidează decizia UE de a suspenda toate contractele cu firmele rusesti, menținand contractul cu Lukoil.

Daca este asa nu-i ok! Parerea voastra?

( link in comentarii).

Clotilde Armand nu a reziliat nici un contract cu „companii rusești”, deși a făcut tam-tam pe subiect.

Armand, alba-neagra cu contracte rusești. Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, și-a făcut imagine pe drama războiului din Ucraina, atunci când a anunțat că va rezilia toate contractele pe care administrația locală le are în derulare cu companiile rusești.

După o lună de zile de la anunțul cu pricina, nu a reziliat nici un contract. De altfel, compania Lukoil este singura societate cu capital rusesc care are un contract în derulare cu Administrația Domeniului Public Sector 1. Dar nici acesta nu a fost reziliat, așa cum a anunțat primarul Clotilde Armand„, scrie Ana Birchall pe pagina sa de Facebook, cu referire la articolul publicat pe portalul defapt.ro, care dezvaluie afacerile tenebroase ale edilului de la Sectorul 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *