ANAF avertizează din nou asupra campaniilor de mesaje false transmise în numele său

Facebook/ANAF
Sursa foto: Facebook/ ANAF

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală avertizează din nou asupra campaniilor de mesaje false transmise în numele său, prin care contribuabililor le sunt solicitate informaţii privind facturile emise în sistemul e-Factura pentru societăţile pe care le administrează sau la care lucrează.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) avertizează din nou asupra campaniilor de mesaje false transmise în numele său, prin care contribuabililor le sunt solicitate informaţii privind facturile emise în sistemul e-Factura pentru societăţile pe care le administrează sau la care lucrează.

Mesajele sunt transmise, de această dată, de la o adresă de email care nu aparţine ANAF şi nu trebuie să daţi curs solicitărilor, atenţionează instituţia. Fiscul precizează că serviciile oferite de RO e-Factura sunt accesibile prin spaţiul privat virtual, creat şi dezvoltat pentru o comunicare securizată, pus la dispoziţia contribuabililor gratuit. De asemenea, contribuabilii pot obţine informaţii fiscale cu caracter general la call center-ul instituţiei, al cărui număr este disponibil pe site-ul anaf.ro.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL