Skip to content
Politică

ANAF reuşeşte să vândă o vilă a familiei Voiculescu abia la 2 ani de la condamnarea mogulului

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) reuşeşte să vândă o vilă a familiei Voiculescu abia la 2 ani de la condamnarea mogulului.

Vila din București a Corinei Voiculescu, una dintre fiicele lui Dan Voiculescu, fostul sediu Crescent, a fost vândută, luni, de Fisc, cu 4,55 milioane lei (circa 1 milion euro), după ce au mai existat două tentative de vânzare, dar fără succes. Reprezentantul legal al cumpărătorului, o persoană fizică, a declarat pentru Profit.ro că imobilul va fi folosit ca locuință personală. Și cumpărătorul vilei, care nu a dorit să fie prezentat public, a precizat pentru site-ul citat că își va amenaja în această vilă propria locuință, nu un sediu de firmă.

Ulterior, informația privind vânzarea a fost confirmată de Agenția Națională de Administrare Fiscală, care a precizat că a încasat 4,55 milioane lei pentru acest imobil.

Prețul de pornire a fost stabilit la un milion de euro, identic cu cel de la prima licitație care trebuia să aibă loc la începutul lunii iunie, dar nu a mai fost organizată, nefiind primită nicio ofertă. Nici a doua licitație, unde prețul a fost de 750.000 euro, nu s-a încheiat cu succes.

Practic, prețul de pornire a fost stabilit la un milion euro la prima licitație și redus ulterior la 750.000 euro. Aceasta a doua licitație, cu preț redus, a fost însă anulată, iar prețul a fost ridicat din nou la 1 milion euro.

Vila, aflată în centrul Bucureștiului, lângă parcul Herăstrău, a fost și sediul firmei Crescent, societate controlată de Dan Voiculescu.

Imobilul are o suprafață de 193 de metri pătrați și un teren aferent de 576 de metri pătrați.

 

Citiţi mai multe AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *