ANAF scoate la vânzare proprietăți ale prințului Paul

Paul Philippe
Sursa foto: facebook

Proprietățile lui Paul Philippe al României sunt scoase la licitație de ANAF. E vorba de un apartament aflat în Sinaia, care ar valora peste un milion de lei. Între timp, autoritățile române încearcă de peste 2 ani să-l aducă în țară pentru a-și ispăși pedeapsa.

Este vorba de mai multe proprietăți ale lui Paul Philippe al României care urmează să fie scoase la licitație. Prețul de pornire fiind 1,2 milioane de lei. Dacă prima licitație nu se finalizează cu succes, din acest preț se va scădea 25%. În Sinaia se află una dintre aceste proprietăți, o clădire impunătoare, cu o suprafață de 303 metri pătrați.

De asemenea, este vorba și de terenul aferent, cu o suprafață de 156 de metri pătrați. Acestei proprietăți i s-a făcut și un raport de evaluare, inspecția din exterior, și se consideră că finisajele sunt medii.

Persoanele interesate trebuie să depună cu cel puțin o zi înaintea licitației mai multe documente doveditoare pentru a obține această proprietate, printre care oferta de cumpărare, dar și dovada plății taxei de participare. Data limită pentru depunerea acestor oferte este 25 octombrie 2023”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: