Skip to content
Politică

ANAF-ul îi dă mari bătăi de cap lui Negoiță. Zeci de apartamente scoase la licitație

ANAF-ul îi dă bătăi de cap lui Robert Negoiță. Zeci de apartamente scoase la licitație la jumătate de preț.

Astfel, primarul PSD al Sectorului 3, Robert Negoiţă rămâne fără o parte din averea sa, după ce ANAF-ul a scos din nou la licitaţie 46 de apartamente dar şi peste 1.000 de locuri de parcare şi 12 spaţii situate în subsol, toate din ansamblul rezidenţial Confort City din localitatea Popeşti-Leordeni, potrivit Adevărul.ro

Mai mult, licitaţia va avea loc miercuri, 6 aprilie (ora 10.00), la sediul Direcţiei Finanţelor Sector 3, strada Lucreţiu Pătrăşcanu, numărul 10, preţul de pornire fiind pentru toate imobilele înscrise pe listă redus cu 50%. Anunţul licitaţiei a fost postat pe portalul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF).

De exemplu, un apartament cu două camere, cu o suprafaţă utilă de 64,04 metri pătraţi, este scos la licitaţie la un preţ de pornire fără TVA de 91.900 de lei (20.600 de euro), iar unul cu trei camere, cu o suprafaţă utilă de 86,33 metri pătraţi – de 116.950 de lei (26.220 de euro).

Totodata, ANAF a scos la licitaţie bunurile lui Robert Negoiţă pentru a recupera o datorie de aproape 28 de milioane de euro. Fiscul a pus sechestru pe averea primarului Sectorului 3 în 2009, inclusiv pe ansamblul rezidenţial Confort City, situat în localitatea Popeşti-Leordeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *