Skip to content
Politică

ANAF-ul scoate la vânzare bunurile de lux confiscate: Lamborghini, Maserati și X5

ANAF-ul incepe sa scoata la vanzare bunurile de lux confiscate de instante. Pe lista se afla un Lamborghini, doua Maserati si mai multe limuzine nemtesti.

In plus, la sfarsitul acestei luni, vor fi scoase la licitatie peste 30 de apartamente din zona de nord a Capitalei, una dintre cele mai scumpe din Romania, precizează stirileprotv.ro
In curtea acestui depozit ANAF stau sub sigiliu masini pe care de obicei le vedem in parcarile hotelurilor si restaurantelor de lux. Audi Q7, BMW X5 si Seria 5, Mercedes S Class, Jaguar, Maserati si chiar un Lamborghini. Sunt masini scumpe, confiscate de la inculpatii condamnati definitiv de instante pentru recuperarea prejudiciilor.
Odata ajunse in curtea ANAF, toate aceste masini au doua posibile destinatii. Fie sunt redistribuite catre alte institutii ale statului; ajung pe la ministere, consilii judetene sau primarii, daca aceste institutii fac dovada faptului ca au intr-adevar nevoie de ele, sau sunt scoase la licitatie si castiga cel care ofera pretul cel mai mare.
ANAF-ul este obligat sa anunte data, locul si pretul de pornire al licitatiilor pe site la rubrica „Anunturi”. Acolo gasim si cateva zeci de aparatamente de lux scoase la licitatie in perioada 23-29 iunie. Cheile sunt la inspectorii ANAF care sunt dispusi sa organizeze si vizionari pentru cei interesati.

ANAF-ul vinde asadar aproape un bloc intreg. Iar preturile variaza intre 1100 si 1800 de euro pe metrul patrat fara TVA. Cine se inscrie trebuie sa achite garantii de participare in valoare de 10% din pretul de pornire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *