Skip to content
Politică

ANAF vorbește despre jucării confiscate. Nimic despre băncile lui Tudose

renastereabanateana.ro

În ciuda faptului că subiectul zilei se referă la războiul dus de către premierul Mihai Tudose împotriva băncilor, Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a dat miercuri un comunicat despre un cu totul alt subiect: jucării confiscate.

CITIȚI ȘI: Tudose continuă atacul asupra băncilor: Pe lângă voi, Terente era copil!

Concret, Fiscul anunță – în comunicatul trimis PSnews.ro – că inspectorii vamali şi inspectorii antifraudă din Constanța au confiscat luni un container care conţinea jucării susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de piaţă de 288.200 de euro.

„Analiza de risc a relevat 19.212 jocuri de construcție din material plastic, susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală.

Bunurile au fost importate din China de către o firmă cu sediul în Bucureşti și au fost reținute în conformitate cu prevederile art. 653, lit. f) din Regulamentul Vamal aprobat prin H.G. 707/2006. A fost demarată procedura prevazută de Regulamentul UE nr. 608/2013 privind asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală de către autoritățile vamale”, mai menționează ANAF.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *