Skip to content
Politică

Analist politic: Avem un prim-ministru care virează altfel decât scrie în strategia de securitate

Consultantul politic Cozmin Guşă a criticat prezenţa lui Victor Ponta, vineri, la deschiderea Jocurilor europene de la Baku, din Azerbaidjan. Acesta a catalogat decizia premierului ca fiind „un gest de sfidare la adresa eforturilor românilor şi a instituţiilor statului de a da semnale credibile că suntem parteneri de încredere“ ai Uniunii Europene şi ai Statelor Unite ale Americii.

 „Aceste ieşiri ale lui Victor Ponta, chiar dacă par ieşiri în decor pentru relaxare, au un scop precis. Chiar să zicem banala, dar spectaculoasa evadare alături de prietenul său Sebastian Ghiţă în Dubai pentru noi a însemnat o distracţie în club. Pentru mine, a însemnat o reînnoire a jurămintelor. După o campanie ratată împreună în faţa partidului, ei doi fiind vinovaţii de serviciu, organizatorul, respectiv actorul, şi-au reînnoit în Dubai jurămintele“, a declarat consultantul politic Cozmin Guşă, vineri seara, la Realitatea TV.

„Avem, la ora actuală, un prim-ministru în funcţie care virează altfel decât scrie în strategia de securitate a României. Ăsta este pericolul real la Victor Ponta. Iar dacă statul român este atât de slab încât să-l lase să zburde pe câmpii este un lucru care ne întristează”, a concluzionat Cozmin Guşă.

Sursa foto: wowbiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *