Skip to content
Politică

Analist politic, despre eșecul lui Victor Ponta: A ignorat semnalul cumplit dat de românii din diaspora, în primul tur

Analistul politic Bogdan Chirieac a spus într-o emisiune la Antena 3, că președintele PSD, Victor Ponta, a pierdut alegerile prezidențiale deoarece a ignorat, împreună cu echipa sa de comunicare, semnalele venite din partea românilor din diaspora după primul tur.

„Culmea este că Ponta a sesizat corect pericolul atunci când s-a dus la Ministerul de Externe şi le-a spus: dacă un singur român nu intră la vot, plecaţi toţi. După care nu a mai făcut nimic”, a arătat Bogdan Chirieac.

Chirieac a mai spus că nu s-a avut în vedere faptul că românii din diaspora au legături strânse cu cei de acasă, iar oricine ar fi vrut să voteze Ponta, după șase ore la coadă a votat Iohannis.

„Şi nu au luat în seamă faptul că există legături extrem de strânse între românii din diaspora şi românii de acasă. Până la urmă, şi dacă era vreunul care vroia să voteze cu Ponta în diaspora, după şase ore de stat la coadă a votat Iohannis”, a subliniat Bogdan Chirieac.

3 comentarii la “Analist politic, despre eșecul lui Victor Ponta: A ignorat semnalul cumplit dat de românii din diaspora, în primul tur

 1. Mai auzim mult de diaspora asta? A ajuns asa de importarta? Pune presedinti? Hai sa fim seriosi. A iesit cine trebuia Asa a hotarat metropola. Daca nu era subiectul „diaspora” fabricau altul. Ce este asa greu de inteles. De neinteles ramane de ce Ponta a mai candidat? El nu a avut informatii in acest sens?

 2. Bogdan Chireac ,omul madamei udrea, cand va fi anchetat pentru contractele cu STS pe care le are datorita lui udrea si base?

  De cand cu Bica nu face decat sa ne spuna la tv ”
  ca nu este cum pare,
  ca de fapt nu astia de dreapta sunt de vina,
  ca psd este rau si Ponta nu este bun
  ca noul pnl este un partdi al romanilor adevarati si ca Johannis esate Mesia pentru tara.

  Mare greata cu acoperitii si coruptii astia din presa.

  Curatenie in presa cand se face?

 3. …fumigena numita „diaspora” i-a facut pe romani sa se suie pe gard si sa vada ce-i afara…in acest timp se relua probabil actiunea „tabla lui mantog” …
  „Pe tăbliţă, Manţog le trasa sarcină liderilor de organizaţii să înceapă turismul electoral cât mai de dimineaţă şi să asigure, la fel de matinal, zece voturi pe fiecare secţie pentru mezina preşedintelui, candidatul independent Elena Băsescu.”
  …bineinteles ca nici un procuror nu s-a mai dus pe sate, sa vada daca vreun decedat, jurand pe biblie, a votat sau nu….si uite asa au aparut un milion de voturi…de nicaieri…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *