Skip to content
Politică

Analistul Radu Soviani îi face ”rechizitoriul” lui Vlad Voiculescu: Băiețelul de turnător s-a cățărat pe tragedia Colectiv, devenind starletă de Oscar

Facebook

Analistul economic Radu Soviani susține, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că demiterea ministrului Sănătății a venit la timp pentru ”ca starleta Vlad să își poată actualiza CV-ul din al doilea mandat de ministru al sănătății cu: 1. incendiul de la Balș (unde nu au fost în stare să găsească un pacient carbonizat în baie). 2. Evacuarea intempestivă a spitalului Foișor (unde au scos în stradă pacienți abia operați sau care urmau să fie operați). 3. Moartea prin sufocare a 3 persoane din tirul morții de la Victor Babeș.”

”Păi ce facem mă nene mă? Nu mai susținem pe Vlad Voiculescu care face parte din ,,partea matură a guvernării” – conform declarațiilor lui Dan Barna pe care le-am citit sub auspiciul #fărădiliiînfuncțiipublice și care a fost propus să îi preia intermiar mandatul băiețelului de turnător. Ce se întâmplă cu argumentele maturului despre are scriam așa în urmă cu 4 zile? Sustinem pe Vlad Voiculescu”. 

Vlad Voiculescu s-a catarat pe tragedia celor de la Colectiv, devenind starleta de Oscar (in film apare vorbind cu taica-sau, turnatorul securitatii cu verdict de politie politica). Nicio problema. Sustinem pe Vlad Voiculescu.

VV a ascuns ca este baietel de turnator la Securitate pana cand s-a aflat. Nicio problema, sustinem Vlad Voiculescu.

VV a vrut a candidat la Bucuresti sa devina viceprimar in tandem cu abulicul Nicusor Dan, sperand sa devina responsabil pe bugetele spitalelor. Nicio problema, sustinem VV.

Vlad Voiculescu infiera emisiunea de revelion a TVR1 pentru ca ar fi subminat ideea de purtat masca. Un pic mai tarziu, el arata ca nu da doi bani pe lege si statea fara masca, fiind si amendat cand s-a vazut. Nicio problema, sustinem VV.

Vlad Voiculescu s-a inscaunat ministru la sanatate, la ceva timp dupa tragedia de la Piatra Neamt. Starleta din Colectiv a fost insa protagonist la carnagiu din propriul fotoliu ministerial, la Bals autoritatile reusind performanta de a nu gasi un pacient carbonizat in spital, timp de mai multe ore. Nicio problema, sustinem VV.

Vlad Voiculescu a asistat in mandatul sau la vaccinarea pe pile, peste rand, pana cand nu a mai putut fi ascuns fenomentul. Nicio problema, sustinem VV.

Vlad Voiculescu a incercat sa minta populatia, ca Japonia nu are acces la vaccinuri (in timp ce adevarul era ca Japonia era in proces de acreditare proprie, iar situatia nu suporta comparatie). Nicio problema, sustinem VV.

Vlad Voiculescu a mintit presa in legatura cu procedurile de inmormantare ale pacientilor decedati COVID. Nicio problema, sustinem VV.

Vlad Voiculescu a contrasemnat ordinul lui Arafat, de evacuare intempestiva a spitalului Foisor, trimitand pacientii in strada. Nicio problema, sustinem VV.

Vlad Voiculescu nu a miscat niciun muschi atunci cand autoritatile au mintit repetat ca sunt suficiente locuri la terapie intensiva (spre 4.000), dar cand pacientii au ajuns la sub 1500, nu mai sunt locuri. Nicio problema, sustinem Vlad Voiculescu.

Eu cred ca este momentul ca toti adeptii neconditionat (si nu cei de buna credinta) al baietelului de turnator sa realizeze ca greseala este umana, dar perseverarea in greseala este diabolica”, scrie analistul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *