Skip to content
Politică

Analiză politică marca Gigi Becali: ”USRPLUS, mentalitate satanică”, ”Iohannis, om cuminte”, ”Florin Cîțu, băiat deștept”

Inquam Photos / Adriana Neagoe

Gigi Becali a trecut în revistă, într-un interviu acordat în exclusivitate la România TV, toată clasa politică a României.

Gigi Becali despre Nicuşor Dan: „N-ai cum să-l alegi! Se vede figura lui, frizura lui”

„Ăștia acum au putere? Cei de la putere? Păi dar ei ce putere să aibă, că ăia sunt niște copilandri ce putere să aibă?  Nu zic acuma că nici bătrân nu trebuie să fie, dar ei sunt niște copilași care nu știu pe ce lume trăiesc. Păi nu ai văzut de exemplu, mă uit la Nicuşor Dan. El așa ca figură, Doamne iartă-mă, Doamne. N-ai cum să-l alegi! Se vede figura lui, frizura lui când îl vezi. Cum poți să alegi așa un om? Tu nu vezi cum dracii ne înnebunesc? Și unde a ajuns primăria Capitalei? Păi nu l-a ales lumea, Dracii. Pune în cap la oameni, votează pe nebun!. Doamne iartă-mă… păi ce să faci! Râd și eu când aud nebuniile astea. Cum să-l pui pe ăla să fie primar, ăla nu știe de capul lui săracul, să meargă pe stradă nu știe”.

Despre USR-PLUS: „Au mentalitate satanică, au tăiat banii la biserici”

„Păi bun, USR -ul …vezi că se împuținează credința. Păi dacă știți că au mentalitate satanică, că bani la biserici au tăiat, toată ziua îl critică pe Patriarh, critică biserica.  Băi dacă sunt sataniști, nu-i mai votați mă nici măcar două voturi în țară ortodoxă. Afară cu voi nu avem treabă cu voi! Când vin să facă campanie, luați-i la picioare! Pleacă de aici din comună de la noi. Sataniști sunt. Din moment ce ești împotriva bisericii nu ești satanist? Ce ai cu biserica? Ce-ți face biserica?. Fă-ți politica ta și cu asta basta! Ce treabă ai de ești împotriva Bisericii? Înseamnă că ești înrăit împotriva Bisericii, nu?  Sau sunt unii oameni care au ce au cu Patriarhul. Am văzut un jurnalist de-al vostru. Atâta răutate, atâta venin. De ce?Păi vezi că s-a îndrăcit lumea?.  Băi pe dracul nu-l bagi la televizor ca să-l vadă oamenii pe îndrăcit!”

Gigi Becali despre Klaus Iohannis: „Om cuminte, la locul lui, nu deranjează pe nimeni, nu se bagă să dea pușcării”

„Îmi place în continuare. Păi dacă e cuminte omul. Nu face rele. Președinte care nu face rele. Om cuminte, la locul lui, nu deranjează pe nimeni, nu se bagă să dea pușcării”.

Gigi Becali despre Florin Cîţu: „M-am interesat la oameni care-l cunosc și spun că e băiat deștept”

„Nu știu nu știu, ăsta Florin Cîțu, m-am interesat la oameni care-l cunosc și spun că e băiat deștept și dacă ar fi lăsat să facă … ar putea să facă. Așa mi-o spun oameni care au lucrat cu el și a făcut școli cu el. Aici nu prea mă mai interesează. Că dacă eu sunt cu Christos, pe mine nu mă mai interesează. Păi când ești cu Christos, nu mai ți-e frică de nimica. Mai mi-e frică mie de ceva? Dacă îmi iei viața, eu mă duc cu Christos mă! Păi e mai frumos aici cu tine sau cu Christos? Unde e mai frumos și unde e mai bine? Acolo e bucuria bucuriilor ce ochii n-au văzut, urechea n-a auzit și inima omului încă n-a ajuns… eu sunt Christos, pe mine mă lasă Christos în Iad? Nu o să mă lase „.

Interviul integral AICI.

1 comentariu la “Analiză politică marca Gigi Becali: ”USRPLUS, mentalitate satanică”, ”Iohannis, om cuminte”, ”Florin Cîțu, băiat deștept”

  1. & Gheorghe Becali l-a descoperit pe Florin Cîțu că gândesc la fel despre vaccinatul turmelor, conducere și „pășunat”, ciobănește , ca despre oi ,măgari și cîini, ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *