Skip to content
Politică

Anca Alexandrescu, despre Vasile Dâncu: Vechile metehne ies la suprafață

Inquam Photos / George Călin

Răfuielile din presă, dintre Anca Alexandrescu, fostul consilier al Vioricăi Dăncilă, și Vasile Dâncu, nu par a se opri prea curând. În ultimele zile, cei doi își aruncă reciproc acuze.

„Ideologul arestărilor spectacol din PSD mă ataca furibund în Duminica Iertării, amenințându-mă cu pușcăria pentru că am scris ceva ce lui nu i-a placut. Dincolo de gravitatea amenințării unui jurnalist cu dosare la DNA, se naște întrebarea dacă informația aruncată public de Vasile Dâncu că Ministerul sănătății și ministrul Victor Costache sunt ținte ale DNA, face parte din “știința sociologică” cu care ne spune că se ocupă. Și noi “știm” foarte multe lucruri! Așadar, Vasile Dâncu admite că a consiliat toți președinții PSD dar se plânge că nu l-au ascultat (oare de ce?) și mai admite și faptul că își dorește să fie în cărți în Kiseleff! Deci unde e minciuna? Postarea acestui “bărbat”, intelectual de marcă, împotriva unei femei a generat tristețe și dezamăgire prin modul josnic în care a ales să atace. Toate aceste încercări de intimidare nu fac decât să mă motiveze să continui ce am început!

P.S. Pentru corectitudine, îl provoc pe Vasile Dâncu să facă publică suma pe care a încasat-o în urma contractelor de consultanță! Îl invit într-o emisiune să discutăm despre toate aceste lucruri„, scrie Anca Alexandrescu pe realitateadinpsd.net.

Ce a zis Vasile Dâncu

Dâncu a lansat pe blogul său un avertisment pentru Anca Alexandrescu – pe care o numește ”văduva neagră” din PSD -, transmițându-i să aibă grijă că DNA a luat în vizor Ministerul Sănătăţii, unde afirmă că aceasta ar fi consilieră,”pe acte sau nu”, a ministrului  Victor Costache, iar înainte era consiliera cu achiziţii a Sorinei Pintea, aflată în arest preventiv pentru luare de mită.

Reacţia sa vine după ce Anca Alexandrescu a susţinut că PSD nu şi-ar fi amânat Congresul din cauza coronavirusului, ci pentru că Grupul de la Cluj a cerut ca Dâncu să vorbească pe scena Congresului PSD. Ea acuză că ”reforma nesfârşită propusă încă din anii 2000 de către Vasile Dâncu nu urmăreşte decât dezintegrarea PSD-ului”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *