Skip to content
Politică

Anca Alexandrescu și-a reluat funcția de consilier pe comunicare la cabinetul lui Liviu Dragnea de la Camera Deputaților

news.ro

Anca Alexandrescu, fosta consilieră a premierului Viorica Dăncilă, și-a reluat activitatea la cabinetului președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea. Alexandrescu a plecat de la Guvern în urmă cu două săptămâni. Premierul Viorica Dăncilă a anunțat decizia de a nu mai lucra cu ea, motivând că, în campanie electorală, este „nevoie de intensificarea comunicării la partid”.

Anca Alexandrescu a fost alături de președintele PSD, Liviu Dragnea, la mitingul de sâmbătă de la Iași și l-a însoțit pe acesta și la emisiunea Viața Satului, duminică, la TVR.
Surse social-democrat au declarat, că Anca Alexandrescu a început activitatea la biroul lui Dragnea, fiind neoficial șefa de cabinet a acestuia, scrie hotnews.ro.
De altfel, Alexandrescu și-a publicat luni o poza pe holul Parlamentului pe contul privat de Instagram.
În urmă cu două săptămâni, premierul Viorica Dăncilă a anunțat oficial că renunță la consiliera onorifică Anca Alexandrescu pe motiv că a început campania electorală și este nevoie de ea la partid. Neoficial, însă Anca Alexandrescu era „detașată” de Liviu Dragnea la Palatul Victoria să o supravegheze pe șefa Executivului.

Influența Ancăi Alexandrescu a început să scadă odată cu declanșarea conflictului Dăncilă – Dragnea. În plin conflict între premier și președintele PSD, consiliera a început să dispară de la întâlnirile oficiale ale șefului Executivului. De asemenea, în presă au apărut înformații că Dăncilă caută soluții pentru îndepărtarea acesteia din funcție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *