Anchetă a Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor după alimentarea unor cetățeni cu apă

Sursa foto: pixabay

Comisarii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Neamţ au început o anchetă după ce mai mulţi şoferi au alimentat maşinile cu apă în loc de combustibil la o staţie de carburanţi MOL din Roman. ”Este o situaţie punctuală excepţională, care a apărut ca urmare a unei intervenţii programate de calibrare a rezervorului”, au transmis reprezentanţii companiei.

UPDATE – „Este o situaţie punctuală excepţională, care a apărut ca urmare a unei intervenţii programate de calibrare a rezervorului. Am intervenit prompt pentru remedierea situaţiei. 

Suntem în contact direct cu cei care au făcut deja o sesizare către departamentul nostru de relaţii clienţi şi analizăm ce măsuri de suport şi compensare sunt potrivite pentru fiecare caz în parte. 

Îi încurajăm pe această cale pe cei care încă nu ne-au contactat, însă care au alimentat în seara zilei de 4 octombrie în staţia din Roman, să ia legătura cu noi”, a transmis vineri seară comnpania MOL.

ŞTIREA INIŢIALĂ – Comisarul şef adjunct al CJPC Neamţ, Vlad Ciurea, a declarat că au fost cerute documentele legate de comercializarea carburanţilor pentru a fi stabilite circumstanţele care au dus la acest incident.

“Am solicitat documentele şi procedurile care stau la baza activităţii de comercializare a carburanţilor pentru a stabili circumstanţele care au cauzat acest incident şi pentru a ne asigura că măsurile corective sunt implementate corespunzător. Rezultatele investigaţiei vor fi făcute publice în cel mai scurt timp, cu transparenţă şi responsabilitate, reflectând dedicarea CJPC Neamţ de a servi interesele consumatorilor şi de a menţine standardele de securitate şi calitate prevăzute de legislaţia din domeniul protecţiei consumatorilor”, a afirmat Vlad Ciurea, potrivit unui comunicat al CJPC Neamţ.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: