Skip to content
Politică

Ancheta ANRP de la Sibiu nu îl vizează pe Klaus Iohannis

Corpul de control al Guvernului nu îl verifică pe Klaus Iohannis, ci două dosare ale Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor, la Sibiu.

O spune chiar preşedintele ANRP, George Băeşu, care susţine că statul trebuie să verifice modul în care au fost tratate, cu prioritate, unele dosare privind banii daţi ca despăgubiri.

Singura legătură cu Klaus Iohannis este faptul că, prin funcţia de primar, acesta este şi preşedintele comisie locale de aplicare a legii proprietăţii şi a celor privind despăgubirile.

Candidatul ACL la alegerile prezidenţiale a criticat ancheta pe care Corpul de control al premierului o derulează la Primăria oraşului Sibiu.

Eu am alertat Corpul de Control al primului ministru, dar nu l-am alertat pentru domnul Iohannis, eu l-am alertat pentru că acelaşi cesionar, în vreo două luni de zile, a pescuit dosare de peste tot şi le-a trecut pe toate în faţă”, a explicat Băeşu.

Întâmplarea a făcut ca două dosare să fie de la Sibiu, deci noi am întrebat la Sibiu şi în alte părţi din ţară, pentru că noi vrem să îi prindem pe care îi sună pe cesionari şi îi învaţă ce dosare să ia şi cum să le bage în faţă”, a mai precizat preşedintele ANRP, informează antena3.ro.

1 comentariu la “Ancheta ANRP de la Sibiu nu îl vizează pe Klaus Iohannis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *