Skip to content
Politică

Ancheta Colectiv şi un mister care planează încă din noaptea tragediei

Deşi au trecut trei luni de la cumplita seara de 30 octombrie, anchetatorii care se ocupă de tragedia din Colectiv nu au reuşit să afle un detaliu cheie.

Astfel, după trei luni de la tragicul incident, nici în acest moment procurorii nu ştiu exact cine a montat artificiile în Clubul Colectiv în seara morţii. Asta în contextul în care se aruncă vina de la unul la celălalt. Mai exact, patronii firmei de artificii spun că nu ei au montat materialele pirotehnice. Pe de altă parte, patronii clubului spun că ei nu au solicitat astfel de materiale, ci membrii trupei Goodbye to Gravity, potrivit romaniatv.net.

Firma care a produs aceste artificii a confirmat că a primit o solicitare de la membrii trupei, însă ei au furnizat doar butelii de gaz. Asta a confirmat şoferul firmei care spune că a ajuns la clubul Colectiv, dar în acel moment a găsit artificiile deja montate.

Cel care poate face lumină în acest caz este singurul supravieţuitor al trupei, Andrei Găluţ, care se află în acest moment internat în spital în Olanda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *