Skip to content
Politică

Ancheta privind înțelegerile secrete cu Rusia. Reacția lui Trump

businessinsider.my

Președintele american Donald Trump a vorbit despre scandalul care a pus pe jar o lume întreagă.

Astfel, Trump  a negat orice legatura cu Rusia in campania pentru alegerile de anul trecut, dar a declarat, în cursul zilei de joi, ca vorbeste doar “pentru el”, lasand deschisa pentru prima data posibilitatea ca unii din echipa sa sa fi fost implicati, scrie Guardian.

Mai mult, presedintele american a sustinut ca este tinta “celei mai mari vanatori de vrajitoare” din istoria politica a SUA si ca aceasta campanie impotriva sa divizeaza tara.

Totodată, chestionat despre decizia Departamentului de Justitie privind numirea unui procuror special, Robert Muller, pentru a investiga presupusele contacte dintre echipa sa de campanie si Rusia, Trump a parut sa-si schimbe pozitia fata de anterioarele dezmintiri totale.

„Respect decizia, dar totul a fost o vanatoare de vrajitoare. N-a existat nicio interferenta – in cazul meu si al echipei mele – dar voi putea sa spun tot timpul sigur in cazul meu si al rusilor – zero”, a declarat el intr-o conferinta comuna cu presedintele columbian Juan Manuel Santos.

 

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *