Skip to content
Politică

Andi Manciu, șeful Grupului de Comunicare Strategică, nu are diplomă de licență: „E o bazaconie. Nu am mințit în CV!”

Inquam Photos / Octav Ganea

Andi Manciu, consilier de stat al prim-ministrului Ludovic Orban şi şeful Grupului de Comunicare Strategică (structură care se ocupă de comunicarea datelor despre pandemia de coronavirus), nu a absolvit examenul de licență. Informația a fost lansată de jurnalista Ioana Ene Dogioiu și confirmată pentru PS News de Andi Manciu.

Așa descoperea poate dl Orban că al său consilier de stat, Andi Manciu, pe care l-a pus în fruntea Grupului de Comunicare Strategică, care scrie cele mai sensibile OUG ale Guvernului și are deja un loc eligibil pentru viitorul Parlament, este o persoana fără diplomă de licență”, scria Ioana Ene Dogioiu.

În replică, Andi Manciu susține că nu a avut nicio discuție referitoare la o posibilă candidatură la alegerile parlamentare din iarnă și că nu a mințit în CV-ul publicat oficial pe site-ul Guvernului.

„E o bazaconie. Nu am avut nicio discuție despre vreo posibilă candidatură și, implicit, e o invenție ideea unei poziții eligibile pe liste. În privința studiilor am menționat în CV că am urmat cursurile universitare și nu am declarat că sunt până la acest moment licențiat, întrucât acest lucru ar fi contrar situației de fapt”, a declarat Andi Manciu pentru PS News.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *