Skip to content
Sport

Andra, anunț surprinzător: „Ne mai dorim un copil!”

Cunoscuta cântăreață Andra Măruță se află în al nouălea cer, potrivit ultimului anunț venit chiar de ziua artistei.

Astăzi artista împlinește 30 de ani, motiv de bucurie pentru toți cei apropiați.

„Va multumesc pentru toate urarile intr-o zi asa speciala pentru mine! Azi implinesc 30 de ani, 8 ani de casatorie si multe clipe fericite datorita minunilor din viata mea Catalin, David si Eva!”, a scris Andra pe Facebook, iar mesajele au început să curgă cu miile

 „Am un soţ minunat, o familie minunată, nu îmi mai doresc nimic. Dacă Dumnezeu vrea, ne mai dorim un copil!”, a declarat Andra la ProFM.

Andra este una dintre cele mai remarcabile artiste de la noi, dovedindt pana acum ca prin multa munca, poate obtine absolut orice isi doreste in viata, potrivit Romaniatv.net
Mai mult, artista a povestit, intr-un interviu dat in exclusivitate, pe care il puteti citi in revistei Ciao! ce a insemnat pana acum casatoria cu Catalin Maruta si a dat detalii despre cea de-a treia sarcina, dupa ce in nenumarate randuri s-a zvonit ca s-ar pregati sa aduca pe lume inca un copil.

Andra si Catalin Maruta formeaza o familie unita, care ii transforma in cel mai cunoscut cuplu de persoane publice de la noi, iar cele peste 4 milioane de fani pe care ii au impreuna pe Facebook arata clar asta.

Sursa foto: nvsc.wikia.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *