Skip to content
Sport

Andra şi Cătălin Măruţă și-au surprins fanii de Dragobete. Ce a apărut pe pagina lor de Facebook

Andra şi Cătălin Măruţă și-au surprins fanii de Dragobete. Ce a apărut pe pagina lor de Facebook

Cu ocazia Dragobetelui, Andra i-a făcut o emoționantă declarație de dragoste soțului ei, prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai frumoase, dar și mai bine sudate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt perfecți împreună și au o familie extraordinar de frumoasă alături de cei doi copii ai lor. Dragostea dintre ei este atât de mare, încât acest lucru se vede din fiecare gest al lor.

De Dragobete, cântăreața i-a făcut o declarație de dragoste publică partenerului ei de viață. “Unii spun că există oameni pentru care merită să mori! Eu cred că există oameni pentru care merită să trăiești! Tu ești ACELA pentru mine! Te iubesc, soțul meu! Să aveți cea mai frumoasă zi de Dragobete! Vă pup!”, a scris artista pe pagina sa de Facebook, acolo unde a postat și o fotografie în care apare alături de prezentatorul de televiziune într-o ipostază plină de tandrețe, potrivit unor surse citate de Romaniatv.net

Mesajul Andrei pentru partenerul ei de viață, dar și pentru prietenii săi virtuali a adunat mii de like-uri în doar câteva minute.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *