Skip to content
Sport

Andra și Cătălin Măruță, vestea care a luat prin surprindere pe toată lumea

Andra și Cătălin Măruță au un băiețel, David, născut pe 16 martie 2011. Prezentatorul TV nu-și mai încape în piele de fericire, Andra a anunțat, marți dimineață, că este din nou însărcinată în cinci luni, relatează libertatea.ro. Cântăreața a mărturisit că fiul ei, David, va avea o surioară, în iulie.

Dragii mei, sunt foarte fericită și vreau să împart cu voi acest lucru… Sunt însărcinată din nou, în aproape cinci luni! Iertare că nu v-am spus mai devreme, dar câteodată nu sunt în stare să-mi spun nici mie așa ceva, de teamă că ma voi trezi și voi constata că totul a fost doar o poveste frumoasă a somnului meu. Dar e adevărat!!! În iulie, fiul meu David va primi cel mai frumos cadou: o surioară!… Vă voi mai povesti cum decurge totul, vă promit! Și va doresc să fiți cel puțin la fel de fericiți ca mine, toată viața voastră”, a scris Andra pe Facebook.

În iulie, se va naște fiica mea! Da, ați citit bine. Am tăcut până acum, am respectat discreția Andrei, dar azi va spun, cu tradiționalul orgoliu patern, că soția mea e însărcinată din nou și, spre bucuria lui David, de data această vom aduce acasă o fetiță!
Am deja o inimă în plus, o dragoste în plus!… E un sentiment extraordinar, aproape imposibil de expus în cuvinte!…
Va mulțumesc pentru că mereu sunteți alături de Andra și de mine !”, a scris Cătălin Măruță pe pagina lui de Facebook.

Andra a anunţat care sunt numele la care s-a gândit pentru fetiţa ei.

„Alma, Eva, Maria, Ioana”, a mărturisit Andra la Europa FM.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *