Skip to content
Sport

Andreea Esca, apariție senzațională la Ambasada Franței alături de soț

Știrista Andreea Esca a făcut furori, duminică, la secţia de votare de la Ambasada Franţei, unde a mers împreună cu soţul ei, Alexandre Eram. În timp ce soţiile altor francezi, veniţi şi ei să voteze în primul tur al prezidenţialelor, nu au fost lăsate să intre, pentru Andreea Esca porţile reprezentanţei diplomatice s-au deschis ca prin minune.

Aceasta a purtat o rochie albastră, la care a adăugat o pereche de pantofi roșii, cu toc și se pare ca prezentatoarea de știri a reușit să topească inimile paznicilor de la poartă, potrivit Cancan.ro

Comportamentul bodyguarzilor nu a rămas neobservat, mai ales de către soţiile de francezi, care aşteptau cuminţi la poartă.

„Păi e frumos aşa, pe ea n-o verificăm, nu?”, s-a auzit o voce feminină. Şeful pazei nu a putut decât să râdă complice.

O dovadă în plus a faptului că Andreea şi Alexandre au fost primiţi cu braţele deschise la Ambasadă este şi aceea că li s-a permis să-şi parcheze maşina pe locurile rezervate pentru membrii Corpului Diplomatic, onoare care le-a fost refuzată francezilor de rând veniţi să-l voteze pe urmaşul lui Francois Hollande la Palatul Elysee.

Vezi imagini cu prezentatoarea AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *