Skip to content
Sport

Andreea Esca, ”compliment” surprinzător din partea unei maseuze, la Chișinău

Prezentatoarea ProTV Andreea Esca a povestit recent o întâmplare amuzantă, petrecută în timpul unei vizite pe care a făcut-o la Chişinău.

Vedeta a povestit că recent, după ce a participat la un eveniment organizat la Chişinău, a mers la un salon de masaj. Până aici, nimic neobişnuit. La final însă, ştirista a avut parte de o surpriză amuzantă, precizează realitatea.net.

„Trebuie să vă povestesc și o întâmplare simpatică de la Chișinău. Duminică dimineață, înainte să fug la aeroport ca să mă întorc acasă am avut norocul să găsesc un loc la masaj, într-un Spa nou deschis într-un frumos hotel din capitala Moldovei”, a povestit ea pe blogul personal.

„Mă pregătisem să-i spun terapeutei că eu vreau să-mi facă un masaj ferm pentru că sunt foarte obosită și mă dor toate cele și pentru că în general așa îmi place masajul, dar când am văzut-o și mi-a strâns mâna mi-am dat seamă că este exact ce îmi trebuie, ceea ce a fost perfect adevărat. După vreo jumătate de oră de masaj dumnezeiesc îmi zice: ‘Pot să vă fac un compliment?’ Răspund fericită: ‘Da’. Cine nu vrea să i se facă un compliment la ora 11, la 43 de ani, la masaj?

‘O să vă fac un peeling cu sare ca să pătrundă mai bine crema deoarece aveți pielea foarte uscată!’ Și care e complimentul, mă întrebam, când brusc a venit răspunsul, ca și cum doamna îmi citea gândurile: ‘E compliment, nu trebuie să plătiți’.

Aș fi vrut să leșin de râs când m-am prins că era vorba de ‘complimentary’, adică un serviciu gratuit, oferit de ea, în afara masajului propriu-zis. Limba ‘moldoveneasca’ este ‘bravo’. Ca și femeile care o vorbesc! Mă mai duc la Chișinău, îmi place! La plecare n-am luat ‘recipisa’… că nu voiam să decontez nimic”, a adăugat vedeta amuzată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *