Skip to content
Sport

Andreea Esca mărturisește: „Simt o durere în piept … nu mai pot!”

Prezentatoarea TV, Andreea Esca, face o mărturisire cutremurătoare.

Aceasta a povestit în câteva rânduri pe blogul său personal cât de grea este meseria pe care o are și spune că plânge de fiecare dată când pune capul pe pernă.

Mesajul Andreei Esca vine după tragedia petrecută în clubul Colectiv din Capitală.

„Seara, când pun capul pe pernă, mi-e cel mai greu. Numai atunci pot să plâng și nici atunci prea mult. Pentru că mama m-a avertizat de acum peste 20 de ani că mi-am ales o profesie pe care trebuie să o fac perfect, zilnic, fără să se vadă nimic din problemele personale”, a scris Andreea Esca.

„O să fii ca un actor de teatru, ca o balerină la Operă. Pe oameni nu-i interesează ce simți tu în afara scenei. Spectacolul trebuie să fie impecabil” – mi-a explicat clar când i-am transmis entuziasmată că voi prezenta un program de știri. Așa că aștept concediul când vreau sa plâng… Numai că acum e prea mult. Nu mai pot duce atâtea drame într-un timp atât de scurt.

Încerc să fac ca întotdeauna, să mă conving că viața merge înainte și că important e să înțelegi și să faci ceva bun, dacă îți stă în putință….

Mă trezesc dimineața și mă duc la sport ca și înainte. Îmi pregătesc emisiunea de la radio cu oameni frumoși și subiecte pe măsură. Vorbesc cu prieteni și colaboratori despre Târgul de cadouri de Crăciun pe care îl organizăm, merg la restaurant și la filme, chiar și râd la diverse glume și poate că aș fi în stare să și dansez într-un club, la ziua cuiva.

Dar când se apropie seara simt un nod în gât și o durere în piept. Pentru că nu pot de fapt să duc durerea părinților care-și îngroapă copiii. Nici chiar eu, această stâncă, această mamă deloc perfectă, această mereu veselă și optimistă, această rezistentă la orice, nu mai pot.

Mi-au secat sufletul poveștile femeii care are doi copii încă în stare gravă în spital și care vorbea despre ei cu zâmbetul pe buze spunând lucruri minunate, mama care i-a găsit rucsacul fetei moarte în incendiu și care îi caută în continuare telefonul pentru a mai salva câteva poze cu copilul care nu mai este, mama colegei mele Teo care, după câte a îndurat cu ea atâția ani, acum trebuie să se despartă în urma unui accident stupid…

Doamne, acestea sunt momentele în care îi invidiez pe cei fără copii, deși știu că nu e drept. Dar ei nu sunt în pericol să trăiască așa ceva. Pentru că nu cred că poate exista durere mai mare decât să-ți pierzi copilul. Iar ce s-a întâmplat acum a fost pentru mine încă o demonstrație îngrozitoare a fragilității vieții”, a scris Andreea Esca pe blogul ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *