Skip to content
Sport

Andreea Esca, nou proiect media

Cea mai spectaculoasă colaborare media a acestui început de an vine de la Europa FM: Andreea Esca începe o colaborare cu echipa de jurnaliști a radioului în care românii au cea mai mare încredere.

Prezentatoarea Știrilor Pro Tv, Andreea Esca va realiza o emisiune de interviuri cu cele mai importante personalități ale momentului. Show-ul se va numi „La Radio cu Andreea Esca” și va fi difuzat sâmbăta de la ora 12:00 la Europa FM, primul invitat fiind Andi Moisescu. Deși are o carieră în jurnalism de mai bine de 20 ani, este pentru prima oară când Andreea Esca este realizatoarea unei emisiuni la radio.

„Suntem un radio independent și credibil care încearcă în mod consecvent să își construiască cele mai bune programe. Ne respectăm ascultatorii, iar deontologia profesională este singurul nostru crez, așa că e o mare bucurie pentru noi să o avem alături de-acum înainte și pe Andreea Esca”, spune Andrada Burdalescu, jurnalista care conduce operațiunile grupului Lagardere în România, conform romaniatv.net.

Europa FM are în acest moment o „colecție” de jurnaliști în emisiunile sale: Cătălin Tolontan, Cristian Tudor Popescu, Moise Guran – colaboratori în Deșteptarea cu George Zafiu și Vlad Petreanu, Ovidiu Ioanițoaia și, acum, Andreea Esca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *