Skip to content
Sport

Andreea Esca, nou proiect media

" "

Cea mai spectaculoasă colaborare media a acestui început de an vine de la Europa FM: Andreea Esca începe o colaborare cu echipa de jurnaliști a radioului în care românii au cea mai mare încredere.

Prezentatoarea Știrilor Pro Tv, Andreea Esca va realiza o emisiune de interviuri cu cele mai importante personalități ale momentului. Show-ul se va numi „La Radio cu Andreea Esca” și va fi difuzat sâmbăta de la ora 12:00 la Europa FM, primul invitat fiind Andi Moisescu. Deși are o carieră în jurnalism de mai bine de 20 ani, este pentru prima oară când Andreea Esca este realizatoarea unei emisiuni la radio.

" "

„Suntem un radio independent și credibil care încearcă în mod consecvent să își construiască cele mai bune programe. Ne respectăm ascultatorii, iar deontologia profesională este singurul nostru crez, așa că e o mare bucurie pentru noi să o avem alături de-acum înainte și pe Andreea Esca”, spune Andrada Burdalescu, jurnalista care conduce operațiunile grupului Lagardere în România, conform romaniatv.net.

Europa FM are în acest moment o „colecție” de jurnaliști în emisiunile sale: Cătălin Tolontan, Cristian Tudor Popescu, Moise Guran – colaboratori în Deșteptarea cu George Zafiu și Vlad Petreanu, Ovidiu Ioanițoaia și, acum, Andreea Esca.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *