Skip to content
Sport

Andreea Mezdrea a fost desemnată purtătorul de drapel al României la ceremonia de deschidere a FOTE

Biatlonista Andreea Mezdrea a fost desemnată purtătorul de drapel al României la ceremonia de deschidere a celei de a XIV-a ediţii de iarnă a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE), informează COSR.

Competiţia rezervată sportivilor cu vârste între 14 şi 18 ani se va desfăşura în perioadă 9-16 februarie, la Sarajevo şi Sarajevo de Est, ceremonia de deschidere fiind programată a avea loc în data de 10 februarie, cu începere de la oră 20.00), pe Stadionul Asim Ferhatovici Haşe din Sarajevo.

Legitimată la Clubul Sportiv Şcolar din Vatra Dornei, Andreea Mezdrea a început să practice biatlon de performanţă sub îndrumarea antrenoarei Magdalena Potinga.

În 2013, a debutat în competiţiile naţionale, iar cinci ani mai târziu a fost cooptată în lotul reprezentativ de juniori al României.

În 2018, la Concursul IBU rezervat juniorilor sub 18 ani, de la Nove Mesto, din Cehia, Andreea Mezdrea s-a clasat pe locul 10 la 7,5 km sprint, în acelaşi an, tot la sprint, ocupând poziţia 28, la Campionatele Mondiale de juniori din Estonia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *