Skip to content
Politică

Andreea Paul pune tunurile pe PSD: Demolează democrația!

Prim vicepreşedintele Partidului Național Liberal (PNL), deputatul Andreea Paul, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că prin ‘legea defăimării sociale’ , PSD nu face altceva decât să ‘demoleze democraţia’ şi libertatea de exprimare şi a afirmat că liberalii se opun acestui proiect.

„Legea defăimării sociale face parte din acţiunile PSD de a demola democraţia şi de a demola libertatea de exprimare. PSD şi-a antrenat câteva centre media, fie scrise, fie tv, care le susţine în mod făţiş. Au garantată această prezenţă publică şi vor să blocheze celelalte insule de libertate mediatică şi jurnalistică să exprime situaţii grave de care pot să dispună reprezentanţii lor, cu acte doveditoare”, a declarat Andreea Paul.

Andreea Paul susţine că PSD nu ţine cont că faptele sancţionate prin această nouă lege pot fi sancţionate şi prin Codul Civil, scopul fiind de „a pune pumnul în gura presei”.

„Vine cu sancţiuni draconice de până la 100.000 de lei pentru defăimarea socială, deşi preşedintele PSD, domnul Dragnea, a promis că va veni cu sancţiuni simbolice, prin amendamentele care au trecut prin Parlament în comisiile de specialitate aceste sancţiuni au fost majorate, nicidecum diminuate. A mai promis că va elimina imixtiuni politice şi nu a mai făcut acest lucru. A promis multe, dar nu a făcut nimic. Face parte din această tentativă a PSD de a pune pumnul în gura presei, fie locală, fie centrală. Având majoritate în Parlament au şi şanse să treacă această lege. PNL se opune şi votează împotriva acestei legi. Este păcat că PSD vine cu o astfel de lege care este foarte uşor interpretabilă şi atacabilă din perspectiva libertăţii de exprimare, şi nu ţine cont de faptul că în Codul Civil există deja prevederi care vizează astfel de fapte”, a mai spus deputatul, potrivit agerpres.ro.

1 comentariu la “Andreea Paul pune tunurile pe PSD: Demolează democrația!

  1. Daca te deranjeaza aceasta lege si esti impotriva ei de ce blochezi pe cei ce au alta parere fata de a ta pe pagina de facebook? Fara sa te jigneasca sau sa te injure. Nu fii din nou ipocrita. Ce faci pe propria pagina de facebook e ceva mai mult decit legea asta. Cu stima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *