Skip to content
" "
Politică

Andreea Paul se contrazice singură. Nu a născut sâmbătă cum a susținut

" "

Deputatul Partidului Național Liberal (PNL), Andreea Paul, care a stârnit o întreagă controversă după ce a afirmat că a născut sâmbăta ca să nu piardă nicio zi de lucru, se contrazice singură.

Astfel, Andreea Paul a scris, miercuri, pe pagina sa de Facebook că, de fapt, a nascut într-o zi de luni.

„As vrea sa clarific de la inceput un lucru, am nascut luni, 12 iulie 2010. Cred insa ca indiferent cand au nascut sau cand nasc, daca pot sa o faca sau nu, femeile au dreptul de a participa la decizia publica cot la cot cu barbatii si au dreptul sa fie respectate la locul de munca, mai ales ca efortul lor este de zece ori mai mare decat in cazul colegilor de gen masculin”, a scris Andreea Paul.

Înainte cu aproximativ două săptămâni, Andreea Paul afirma, prin intermediul unui comunicat de presa, că a făcut sacrificii pentru a se dedica politicii și comunității, principalul fiind acela că a născut într-o zi de weekend pentru a nu rata o zi de muncă.

„Pe fetita mea am nascut-o sambata, adica in weekend, ca sa nu pierd nicio zi de munca”, spunea aceasta in comunicatul care a fost publicat si pagina sa de Facebook.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *