Skip to content
Politică

Andreea Pora se simte vizată de declarațiile lui Traian Băsescu

Jurnalista Andreea Pora spune că se simte indirect vizată de afirmațiile președintelui Traian Băsescu de astăzi.

„Se găsesc ziariști de dreapta care susțin această teorie. Nu le spun să le fie rușine… să nu li se întâmple ceva rău, pentru că sună ca un blestem când o spun eu, dar mă uit cât de mare e degradarea și pe partea de dreaptă dacă se ajunge la această propagandă”, a spus Traian Băsescu.

Întrebată la România TV dacă se simte vizată de declarațiile lui Traian Băsescu, Andreea Pora a declarat:

„Nu mă simt direct vizată, dar mă simt indirect vizată pentru că am fost întotdeauna un ziarist de dreapta. Printre altele, am și această etichetă pusă ca fiind băsistă. Nu știu la cine se referă, dar nu cred că are vreo importanță acest lucru. Nu știu cine a scris că Traian Băsescu are aranjamente cu Victor Ponta sau cu Iohannis. Vreau să spun foarte clar: mi se par inacceptabile astfel de declarații. Nu este un discurs de președinte care vrea să își încheie în mod onorabil mandatul mai ales după lucrurile bune pe care le-a făcut”.

2 comentarii la “Andreea Pora se simte vizată de declarațiile lui Traian Băsescu

  1. Doamna A PORA te privesc in aceasta fotografie si vad ce mult suferiti . Alergatura cu MONICUTA in spate in jurul PALATULUI COTROCENI–a adus numai necazuri pe capul dumneavoastra—uite RUXANDRA DRAGOMIR a oferit niste bilete la un meci de tenis–face video clipuri si incet incet ajunge PRIM MINISTRU cu sportul plus invitatie permanenta la seratele de la COTROCENI . Mai aveti timp sa varevizuiti conduita .

  2. basicu a facut lucruri bune pt tara??? 1. casa din mihaileanu , 2. mosia nana 300 ha , 3 analfabeta a facut-o europarlamentar, 4. alcoolica a facuto notar….numai lucruri bune :)))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *