Skip to content
Sport

Andreescu: Nu am mai jucat împotriva Simonei, dar am admirat-o / Pliskova: Va fi dificil împotriva Simonei

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu a declarat, vineri, după tragerea la sorţi a grupelor Turneului Campioanelor, că înfruntarea sa cu Simona Halep va fi una interesantă, ea menţionând că nu a mai întâlnit-o pe româncă, dar a admirat-o, potrivit news.ro.

“Nu va fi uşor în grupă. Fiecare jucătoare din competiţie este o adversară dificilă. Abia aştept să văd ce pot face împotriva lor. Sper să reuşesc lucruri bune. Am jucat cu Svitolina şi cu Pliskova o dată în acest an, aşa că oarecum ştiu la ce să mă aştept. Cu Simona nu am jucat niciodată, dar am admirat-o. Va fi o înfruntare interesantă, sunt încântată”, a spus Andreescu, potrivit wtatennis.com.

Karolina Pliskova consideră că meciul cu Simona Halep va fi unul dificil. “Nu ştiu în ce formă este Simona. Nu cred că a jucat la cel mai bun nivel al său în Asia, dar acesta este ultimul turneu al sezonului, cred că fiecare încearcă să joace la cel mai bun nivel şi dă tot ce poate. Nu am un bilanţ foarte bun, dar am câştigat ultimul meci, ceea ce este pozitiv. Va fi dificil”, a afirmat Pliskova.

Simona Halep, locul 5 WTA, va evolua în Grupa Violet la Turneul Campioanelor, alături de sportiva cehă Karolina Pliskova, locul 2 WTA, jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, locul 4 WTA şi ucraineanca Elina Svitolina, locul 8 WTA, deţinătoarea trofeului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *