Skip to content
Sănătate

Andrei Baciu: Ministerul Sănătăţii funcţionează, toate instituţiile din domeniul sănătăţii funcţionează

Facebook/Andrei.Baciu
" "

Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu a declarat, vineri seară, că este foarte important că în această perioadă de criză Ministerul Sănătăţii, precum şi instituţiile din domeniul sanitar, funcţionează. Întrebat despre raportarea deceselor de COVID-19 de către Ministerul Sănătăţii, Baciu a explicat că datele sunt colectate de STS.

Încrederea este un lucru extrem de important, cu atât mai mult cu cât în vremuri de criză vin foarte multe informaţii, unele pot să pară înşelătoare, altele sunt noi şi atunci trebuie să înţelegem foarte bine cum funcţionează lucrurile.

" "
" "

Ce contează e că şi în momentul de faţă Ministerul Sănătăţii funcţionează, toate instituţiile din domeniul sănătăţii funcţionează şi practic până la investirea unui nou ministru, lucrurile funcţionează foarte bine în toate domeniile”, a declarat Andrei Baciu la TVR 1.

Secretarul de stat a fost întrebat la ce s-a referit fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu atunci când a vorbit despre raportarea eronată a deceselor cauzate de COVID-19, iar Andrei Baciu a răspuns că cei de la STS colectează aceste date. ”Este greu să intuiesc, ce pot să vă spun este că toate aceste date sunt, din cunoştinţa mea, colectate de către STS, iar în ultimele luni eu am avut atribuţii numai pe coordonarea activităţii de vaccinare şi pe Departamentul de relaţii internaţionale al Ministerului Sănătăţii.

Aceste date sunt colectate de STS. Vă garantez că oamenii de acolo sunt de o calitate profesională impecabilă. Eu am avut atribuţii care ţin de campania de vaccinare, sunt vicepreşedinte, alături de domnul doctor Valeriu Gheorghiţă, coordonăm activitatea de vaccinare”, a declarat Baciu.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *