Andrei Caramitru, despre „extremistul fanatic” Nicuşor Dan: Are obsesii şi nebunii clinice, e de azil

COLAJ PSNEWS
COLAJ PSNEWS

Andrei Caramitru, fost consilier în USR, critică în termeni extrem de duri decizia primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, de a cere revocarea a aproape 400 de autorizații de construire și desființare emise de Primăria Sectorului 2 în ultimele 7 luni.

El îl acuză pe Nicuşor Dan, care „are o problemă gravă la mansardă”, că nu îşi doreşte să se contruiască nimic în Bucureştiul, pe care îl vrea îngheţat în timp.

„Extremistul fanatic

Avem un om la primărie. Care are o problema gravă la mansarda, o obsesie patologica – sa nu se refacă si sa nu se construiască ABSOLUT NIMIC. nu conteaza ce, dacă e legal sau nu, dacă e pe șpagă sau nu, dacă e frumos sau nu. SA SE OPREASCA TIMPUL! Sa rămânem cu ruine gropi si ghene !!!!

O sa spuneti ca am ceva cu el si ca exagerez. Nu am nimic cu el si nu exagerez. Va explic:
– 1) Un sector are un PUZ. bun prost exista, votat de consilieri si semnat de primarul ales. Oamenii au primit sute mii de Autorizatii de făcut chestii pe baza asta. Perfect legal
– 2) Talibanul a încercat sa blocheze asta, ca sa se elimine toate Autorizațiile date in trecut – TOATE. Deci ai luat împrumut, ai făcut o investiție, ai primit o autorizație sa îți refaci casa orice – legal – si acuma asta te arunca in aer
– 3) instanța a decis ca fanaticul nu are dreptate si a anulat nebunia asta
– 4) acum dementul vine si da in judecată primăria sector 2 (care e la USR) ca sa anuleze TOATE Autorizațiile date chiar si asa după ce atacul lui pe puz a fost declarat ilegal. Atenție – chestii votate si semnate de primăria USR ok?”, a scris Caramitru pe pagina sa de Facebook.

Nicuşor Dan vrea, în opinia lui Caramitru, să blocheze absolut orice proiect legat de Capitală, indiferent de conjunctură.

„Repet – nu exista vreo diferențiere, dacă proiectul e legal sau nu, dacă e frumos sau nu, dacă e pe șpagă sau nu . 100% – tot absolut tot vrea sa blocheze. Fără diferențiere. Cititi articolul din comentarii ca sa înțelegeți. Nebunie curată.

Atenție – așa ceva nu s-a întâmplat niciodată in nici o primarie nicăieri in lume. Sa arunci in aer RETROACTIV totul, absolut totul. E distopic ce se întâmpla.

E fix ce făcea tacanitul când era oengist. Dadea in judecată ORICE construcție – nici nu știa despre ce e vorba sau analiza ceva. Apărea vreo decizie autorizație ceva oriunde – imediat proces. Sute, mii in paralel. Doar ca sa blocheze. Dementul s-a legat cu lanțuri de hala Matache (cel mai jegos loc posibil) ca sa nu cumva sa se facă ceva.

Omul are clar obsesii si nebunii clinice. E de azil.

(Ps: nu am nici o investiție imobiliară zero, nu am nimic de câștigat sau pierdut din chestia asta – însă NU se poate asa ceva, e nebunie curată)”, a mai scris Andrei Caramitru.

Aproape 400 de autorizaţii de construcţie, desfiinţate

Primarul general al Bucureștiului, Nicușor Dan, a înaintat Primăriei Sectorului 2 o plângere prealabilă prin care solicită revocarea a 397 de autorizații de construire și desființare emise în perioada noiembrie 2022 – mai 2023, potrivit unui document obținut de Profit.ro.

Motivația acestei plângeri este dată de faptul că aceste autorizații ar fi fost emise în baza documentației de urbanism PUZ Sector 2, ale cărei efecte juridice au fost suspendate în perioada februarie 2022 – februarie 2023.

Notificarea lui Nicușor Dan susține că autorizațiile emise în acest interval ar fi nelegale.

Anterior, dezvoltatorul imobiliar NEPI Rockcastle a obținut în instanță încetarea suspendării PUZ-ului Sectorului 2, în februarie 2023.

„Ca reacție rapidă vă confirmăm că astăzi, 23 mai 2023, Primăria Sectorului 2 a primit notificarea primarului general Nicusor Dan. În prezent, aceasta este în analiza și în atenția Departamentului Juridic.

La o primă vedere, sunt atacate toate autorizațiile emise pe PUZ Sector 2 (la paușal / fără nicio diferențiere). Vom reveni cu informațiile solicitate după ce le vom primi de la direcțiile amintite“, arată răspunsul Primăriei Sectorului 2 la solicitarea Profit.ro.

Autor

  • Marinela Anghelus

    Redactor-șef PS News, coordonează echipa de jurnaliști ai PS News din 2017. Are o experiență de peste 8 ani în presa online. Înainte de a intra în presă, a ocupat poziția de consilier parlamentar pentru 2 ani, în perioada 2013-2015. În aceeași perioadă a făcut parte din echipa de specialiști digitali ai unei mari corporații din Statele Unite ale Americii - Lotus Interworks. Este absolventă a Facultății de Științe Politice a Universității București și a unui master de Relații Internaționale și Studii Europene la aceeași facultate. Ulterior, a urmat și cursuri de prezentator TV la Academia „Studiourile Buftea”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: