Skip to content
Politică

Andrei Caramitru: Închideți-l pe Barna în casă și luați-i telefonul până se negociază Guvernul, să nu mai spună tâmpenii

Fostul consilier al lui Dan Barna, Andrei Caramitru, spune că liderul USR ar trebui să fie închis în casă și lăsat fără telefon până se negociază Guvernul, pentru că dacă mai spune „tâmpenii” atunci o să se convingă lumea că „e mai inteligent Ciolacu”.

„Închideți-l pe Barna in casa si luați-i telefonul pana se închide negocierea asta (zice ca nu avem nevoie de un general ca prim ministru și vrea sa fie el sef la camera deputatilor de exemplu – astea doar azi așa de încălzire). Și după parcati-l undeva sa nu poata face multe prostii. Ca dacă continua sa spună numai tâmpenii o sa ne convingem ca e mai inteligent Ciolacu. Aferim și doamne ajută”, a scris Andrei Caramitru pe pagina sa de Facebook.

El și-a manifestat susținerea pentru instalarea ca premier a militarului de carieră Nicolae Ciucă, în timp ce Dan Barna a spus zilele trecute că o soluție militară în vârful Guvernului nu este o soluție de preferat pe termen lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *