Andrei Caramitru: Nişte nulităţi, praf total. Ăştia au în pix destinele Capitalei

Sursa foto: captură video

Andrei Caramitru a analizat activitatea a două personaje cheie în conducerea destinelor Bucureştiului. Este vorba despre administratorul Public al Municipiului şi Arhitectul Sef, persoane numite direct de Primarul general Nicuşor Dan.

Concluzia la care a ajuns Caramitru este că ambii funcţionari nu au demonstrat nimic profesional şi sunt „nulităţi” care decis destinele Bucureştiului.

„Țineți minte cand am votat toti USR si Nicusor in Bucuresti ? Ne-au promis meritocrație, cei mai buni din mediul privat in funcții publice. Oameni cu realizări, nu habarnisti vai de capul lor ca la pesedepenele. Bun !
Sa ne uitam ce e la Bucuresti. Exista 2 persoane cheie numite de Primar – administratorul Public al Municipiului si Arhitectul Sef. Astia doi conduc mare parte din ce se întâmpla in oraș.
Sa vedem cine sunt:
– administratorul public e una pe care o cheamă Diana Pungă. Nu are CV publicat nicăieri, nu a lucrat nicaieri toată viața ei (singurele informații sunt ca a făcut studii “umaniste” si ca a fost membra USB/USR si a lucrat la campaniile lor electorale). O fantoma – nu exista nici o informație, nu a facut NIMIC toată viața ei
– arhitectul sef este unul pe care îl cheamă Damian R. Matei. e cineva iarăși fantomatic care nu exista nu a făcut nimic. A lucrat pe PFA dar e radiat. Singurul proiect pe care îl poți găsi este o amenajare interioară (una), deci cum sa pui niște scaune mai încoace sau mai încolo. Nici o alta informație nimic profesional ZERO. A fost însă extrem de vocal si a făcut mega propaganda pentru referendumul CPF. atat.
Niște nulitati, praf total. Astia cum s-au hrănit? Ce au făcut? Au fost homeless ? S-au acuit de foame pe lângă oengeul lui Nicusor sa le dea supă caldă seara ?
Si astia au in pix destinele capitalei. E absolut de bezna minții. Nivelul e mai catastrofal decât orice am văzut pana acum la PSD sau PNL. o Rușine. Sictir”, a scris Caramitru pe pagina sa de Facebook.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: