Skip to content
Politică

Andrei Caramitru, reacţie controversată la adresa protestatarilor: „Analfabeţi funcţionali

Facebook/Andrei Caramitru
" "

Andrei Caramitru, fostul consilier al preşedintelui USR Dan Barna, a a avut o reacţie controversată la adresa protestatarilor care au ieşit în stradă luni seară pentru a milita împotriva restricţiilor. Caramitru îi numeşte analfabeţi şi susţine că aceştia se vor îmbolnăvi de coronavirus, neavând unde să fie trataţi.

Andrei Caramitru a afirmat că mulţi dintre cei care au protestat zilele trecute sunt săraci „vai de capul lor” şi locuiesc cu părinţii, pentru că nu ar avea bani de chirie. „Ăştia analfabeţi funcţionali tineri care sunt pe străzi. Majoritatea sunt săraci vai de capul lor. Stau cu mama şi cu tata că de unde bani de chirie. Mama şi tata vor primi un cadou în seara asta când băiatul se va întoarce de la protest.  Şi peste 2 săptămâni nu vor avea unde să se ducă să se trateze. O să se sufoce în case. Asta e tot ce mai am de zis despre protestul hauristilor. E foarte trist ce trăim”, a scris Caramitru pe Facebook.

" "
" "

Reprezentanţii Jandarmeriei au relatat marţi cum s-au desfăşurat violenţele de luni noaptea din Capitală, spunând că au fost identificate 188 de persoane implicate în incidente, iar 12 jandarmi au fost răniţi, trei ajungând la spital. Poliţia Capitalei a declanşat cercetări pentru ultraj, dar şi pentru tulburarea ordinii publice, distrugere, distrugere prin incendiere. Vorbim despre vitrine, tonomate de alimente, mobilier stradal, staţii de autobuz, geamuri ale mijloacelor de transport. Au fost date 222 de amenzi în valoare de peste 200 de mii de lei, opt fiind acordate organizatorilor.

" "

1 comentariu la “Andrei Caramitru, reacţie controversată la adresa protestatarilor: „Analfabeţi funcţionali

  1. Personajul a mai avut derapaje, dar acum s-a autodepasit intr-o mostra de cretinism cum rar ti-e dat sa vezi. Pentru a se lumina si a intelege grozavia cuvintelor pe care le-a scris, ii recomand sa citeasca editorialul lui Vasile Ernu de pe romaniacurata.ro care zugraveste fidel situatia de fapt. Si o spune unul care lipea afise pentru Ion Ratiu in 1990 si care are in sange repulsia fata de comunisti si continuatorii lor sub orice forma s-ar deghiza. In inconstienta lui, un astfel de personaj cum e Caramitru jr, poate face mult rau formatiunilor care simuleaza incearcarea de a ne scoate din logica de pesedism coclit, chiar daca cu slabe reusite, si a tuturor celor care nu se delimiteaza rapid de astfel de atitudini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *