Andrei Caramitru reacționează după declarațiile Elenei Lasconi: „E haos complet si absolut. Bezna minții”

Sursa foto: Inquam / Octav Ganea

Andrei Caramitru a reacționat pe pagina sa de Facebook după declarațiile controversate ale Elenei Lasconi care au dus în final la retragerea acesteia de pe lista de candidați USR la alegerile europarlamentare.

„Super oribila chestia cu Lasconi. Eu am crezut ca o fi ceva de capul ei ca a făcut treaba la Câmpulung si părea sa comunice bine. S-a auto detonat însă in primul interviu mai ceva decât un tanc rusesc pe front – si a detonat si campania USR la europarlamentare.

Situația pe scurt :
– zice Lasconi ca ea e cu familia tradiționala anti elgebete si anti avort si ca a votat da la referendumul cpf al lui Dragnea. E ok asa ceva dacă ești din Aur sau aripa neoprotestanta a pnl, dar nu când ești cap de lista usr. Bezna minții
– după – vine fata ei care se delimiteaza complet de maica-sa (fata fiind lgbt). Si mai zice ceva grav – ca maica-sa e mincinoasa ca a folosit numele ei in campanii mințind (zice – nu m-a crescut mama singura cum se lauda public – ci m-a abandonat).
Deci ești politician din partid mai pe progresism așa – dar zici ca ești pro familie tradiționala – desi propria fiica e lgbt si te acuza ca ești mincinoasa si ca ai abandonat-o.
Bai frate. Uite ce trebuie făcut – Lasconi scoasă de pe lista URGENT. Si făcute alegeri rapid interne sa fie lista pe bune nu din pix, altfel usr devine total nevotabil e Nebunie așa ceva. Bezna minții.

Ma rog. Oricum o luam e clar ca astia nu sunt capabili nici sa își faca naibii o lista de candidati, sa controleze ce zice partidul, sa aibă o direcție minima. E haos complet si absolut. Cum sa poți sa crezi ca astia pot guverna o țara si ca ar fi MAI BINE așa? Ar fi un haos absolut, baga țara in gard…”, a scris Andrei Caramitru pe pagina sa de Facebook.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL