Skip to content
Politică

Andrei Caramitru se întoarce împotriva USR și Reper: Am lucrat cu ei, sunt praf complet, nu înțeleg nimic sărmanii

Facebook/Andrei Caramitru

Deşi a fost implicat direct în USR, fiind consilier al lui Dan Barna pe vremea când acesta conducea partidul, Andrei Caramitru „muşcă acum mâina care l-a hrănit”. El a lansat un atac la adresa USR și Reper, partide despre care spune că nu reprezintă o salvare.

Uite va zic o chestie. Ca m-am supărat si enervat. Dacă credeti ca salvarea vine de la usr sau reper mergeți la alta pagina. Am lucrat cu ei. Sunt praf complet nu înțeleg nimic sărmanii. si oricum sunt la 9% usr si 0% reper deci cum dzeu sperati ca pot schimba ceva astia vai de capul lor, nu știu .

Daca credeți ca salvarea vine de la un om providențial ceva un fel de Superman geniu. Sau 100 de “specialisti” care vin de undeva. Va opresc. Asa ceva pur si simplu nu exista. E o nebunie, o iluzie.

Conteaza – acum – un singur lucru. Sa ne punem împreuna toti oamenii ok din țara asta. Ca suntem pro sau anti BOR. Progresisti sau conservatori. Pro sau anti diverse partide (mai puțin aur care e o mizerie absoluta putinista).

Si sa încercam sa alegem împreuna drumul bun (care e pro-SUA si Intermarium, ca sa fiu super clar pentru ce militez). Si sa impunem respect fata de noi, sa nu acceptam ca cineva oricine sa își bată joc de noi vreodată. Nici astia de la butoane de la noi – nici aia din afara, ca sunt ruși sau austrieci sau polinezieni. Nimeni nu are dreptul asta. Punct”, a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *