Skip to content
Politică

Andronescu arată ce NU s-a spus despre concursul directorilor

youtube.com

Fostul ministru al Educației Ecaterina Andronescu a arătat, luni, la Parlament, ce NU s-a spus despre concursul directorilor de școli și licee.

Senatorul PSD a vorbit despre controversatul amendament care ar fi urmat să amâne organizarea concursurilor pentru ocuparea posturilor de directori preuniversitari.

CITIȚI ȘI: Andronescu, iniţiativă controversată. Cum vor fi afectaţi directorii de şcoli

„Acest amendament a apărut din sesizările pe care le avem din teritoriu în legătură cu organizarea acestui concurs și din dezbaterile care au avut loc (o ședință întreagă de comisie) doar pe acest subiect”, a declarat Andronescu.

Parlamentarul social-democrat a precizat că la aceste dezbateri au participat reprezentanți atât ai sindicatelor, cât și ai Ministerului Educației.

„Nimeni, absolut nimeni nu a spus că este potrivită organizarea acestei competiții. De ce au apărut aceste discuții? Pentru că competiția pentru ocuparea funcției de director ocupă foarte multe poziții în sistem: circa 18-19.000 de directori și directori adjuncți, care, în loc să se îngrijească acum de debutul corect al anului școlar, se îngrijesc de organizarea concursului lor de directori”, a continuat Ecaterina Andronescu, menționând și „alți profesori, care, în loc să își organizeze de la clasă, se ocupă (deloc rău) de concursul pentru posturile de directori”, unde aceștia intenționează să candideze.

2 comentarii la “Andronescu arată ce NU s-a spus despre concursul directorilor

  1. Si despre semnatura „plagiata” aparuta din senin pe decizie, cand in sale au ramas doar cei 3 reprezentanti PSD (dintre care si ea), nici un cuvintel – ai dracu’ spiridusi, cum se tin ei de poante in parlament si semneaza hartii oficiale… Sper sa se curete aceasta institutie de toti mitomanii/plagiatorii/hotii/penalii care ne fac de ras in lumea civilizata!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *