Skip to content
Politică

Andronescu dă cărțile pe față: MOTIVUL reacției sale

edu-news.ro

Senatoarea PSD-istă Ecaterina Andronescu a luat prin surprindere întreaga scenă politică după ce, marți, într-o scrisoare deschisă adresată colegilor din partid a cerut demisia lui Liviu Dragnea și înlocuirea actualului Executiv.

Detalii aici: Război în PSD: Ecaterina Andronescu cere DEMISIA lui Liviu Dragnea și înlocuirea Executivului

În acest context, marți seara, prezentă la postul de televiziune România TV, Ecaterina Andronescu a vorbit și despre motivele care au determinat-o să facă acest pas.

Mai mult, Ecaterina Andronescu i-a transmis colegului său de partid Liviu Pop că s-a simţit jignită de apelativul „soroşistă“ folosit la adresa ei, precizând că gestul ei este urmarea faptului că partidul s-a prăbușit în sondaje.

Eu am vrut să trag un semnal pentru colegii din partid. Am considerat că e bine să vorbesc despre aceste lucruri. Astăzi aţi afirmat un lucru care este extrem de grav, că sunt sorosiştă. Cred că nu trebuia să exprimaţi ce aţi exprimat la adresa mea. Mi-a provocat amărăciune. Eu chiar mă simt jignită de dumneavoastră cu apelativul «sorosiştă».Puteţi să spuneţi pe ce vă bazaţi când spuneţi lucrul acesta, când eu mi-am luat toate zoaiele pământului? Dumneavoastră credeţi că mi-aş dori să fac rău partidului? Dar dumneavoastră vedeţi doar ce vă place. Nu am atacat în nicio propoziţie partidul, dimpotrivă mi-am exprimat îngrijorarea pentru scăderea în sondaje a partidului„, a declarat, marţi seară, senatorul Ecaterina Andronescu, într-o emisiune difuzată de România Tv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *