Skip to content
Politică

Andronescu DESFIINȚEAZĂ povestea ”ASASINATULUI” neizbutit! Ce îl întreabă pe Dragnea EXCLUSIV

Huff.ro

Fost ministru al Educației în nu mai puțin de patru guverne PSD, Ecaterina Andronescu susține, în exclusivitate pentru PSnews.ro, că Liviu Dragnea ar trebui să clarifice numeroasele aspecte ciudate ale poveștii ”asasinatului” neizbutit din primăvara anului trecut, și, cu atât mai mult, ar trebui să explice de ce nu s-a adresat autorităților abilitate, dacă, într-adevăr, viața sa și cea a iubitei sale, Irina, s-ar fi aflat într-un ”mare, mare pericol”.

O întrebare delicată pentru șeful PSD

”Nu s-a discutat niciodată în interiorul PSD despre așa ceva! La fel ca dumneavoastră și la fel ca și ceilalți colegi din PSD, am aflat povestea aceasta de la televizor, chiar de la domnul Liviu Dragnea. Până în acel moment, în partid nu a existat nimic în sensul acesta. Da, m-a surprins și pe mine povestea spusă de dânsul. După toate aceste relatări personale, am o singură întrebare pentru Liviu Dragnea: dacă viața sa și cea a partenerei dânsului chiar s-au aflat într-un mare, mare pericol, de ce nu a sesizat autoritățile abilitate să intervină într-un astfel de caz de o gravitate uriașă? O tentativă de asasinat nu ar fi fost o problemă pur personală, întrucât, să nu uităm, Dragnea era și este președintele Camerei Deputaților, deci vorbim despre al treilea om în stat potrivit ordinii constituționale. Ar fi fost vorba despre o problemă de siguranță națională. Desigur, sunt mai multe semne de întrebare, dar mă opresc doar la acesta”, a declarat Ecaterina Andronescu.

Despre viitorul CEx

Întrebată cum comentează anunțul lui Liviu Dragnea, potrivit căruia viitorul CEx nu va supune discuției apelul pe care l-a lansat săptămâna trecută, Ecaterina Andronescu a precizat, sec: ”Mă așteptam. Evident că nu vrea să se discute în forurile partidului solicitările expuse de mine”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *