Skip to content
Video

Andronescu, dezvăluire zguduitoare: ce s-a întâmplat în PSD după ce a participat la evenimentul Pro România EXCLUSIV

Invitata ediției de joi a interviurilor video PSnews.ro a fost Ecaterina Andronescu, senator PSD și fost ministru al Educației Naționale.

În cadrul interviului, actualul senator PSD a vorbit și despre controversata sa prezență la lansarea agendei Pro România, formațiune politică la conducerea căreia se află fostul premier social-democrat, Victor Ponta.

Astfel, Ecaterina Andronescu a dezvăluit pentru PSnews.ro, că după prezența sa la evenimentul a suferit o serie de consecințe:

Nu aș putea să nu fiu foarte sinceră cu dvs și să vă spun că au fost consecințe. În sensul că a apărut la un moment dat un mesaj să fiu scoasă de pe grupurile de whatsapp, să fiu scoasă de pe liste comunicatorilor partidului, ceea ce pentru mine a fost, fără îndoială o surpriză extrem de neplăcută. Eu sunt în acest partid din 1996, deci astăzi sunt 22 de ani în care am avut o oarecare consecvență și întotdeauna am apărat valorile stângii, de aceea o asemenea abordare nu am înțeles-o dar nici nu am cerut cuiva vreo explicație”, a declarat Ecaterina Andronescu.

Totodată, chestionată dacă a fost contactată de însuși liderul PSD după acel episod și ce relație mai are în prezent cu acesta, fostul ministru al Educației a replicat:

”Nu. Din păcate, nu am mai avut un dialog cu domnul președinte Liviu Dragnea de la Congresul din martie pentru că eu nu m-am dus niciodată să-i cer ceva, nici acum nu am de gând să fac acest lucru. Dacă aceasta a considerat că este raportarea față de mine, foarte bine, o accept. (…) Am o relație foarte bună cu Victor Ponta, așa cum o am cu toată lumea. Eu cred că datorez meseriei de dascăl o ușurință în comunicare. Nu am o problemă să comunic cu oricine, fie că este vorba de cineva din opoziție, fie că este vorba de cineva de la putere”,

Secvența este disponibilă în intervalul 14:50 – 17:52:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *