Skip to content
Politică

Andronic, luat la întrebări de Comisia SRI. Țuțuianu: E o poveste ambalată frumos

dcnews.ro

Consultantul politic Dan Andronic va fi luat la întrebări de către Comisia parlamentară de control al SRI. Anunțul a fost făcut marți de către președintele comisiei, Adrian Țuțuianu.

Senatorul PSD a declarat că Dan Andronic va fi invitat la audieri „pentru a veni cu date si informatii precise”, dupa articolul publicat de către acesta în Evenimentul Zilei si in care afirma ca Laura Codruta Kovesi, George Maior, Florian Coldea si Gabriel Oprea erau implicati in procesul electoral din 2009, cand Traian Basescu a castigat al doilea mandat de presedinte, transmite Hotnews.

Tutuianu a aratat ca „o implicare a SRI, a DNA si a altor servicii secrete in procesul electoral ar fi foarte grava si nu ar face decat sa submineze bazele democratice ale statului”, dar „nu avem in articolul publicat elemente suficiente care sa contureze o implicare a SRI in procesul electoral”.

In aceste conditii, Dan Andronic a fost invitat „la audieri pentru a veni cu date si informatii precise”, insa „deocamdata avem o poveste care e ambalata frumos”, a sustinut Adrian Tutuianu.

Acesta a mai aratat ca „nu vrem sa facem ca in fotabal, stiti ca uneori te duci dupa fente”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *